Het geven van trainingen is mijn grote passie. Hier heb ik mijn sporen in verdiend. Sterke punten zijn mijn inzet, toewijding en enthousiasme. INNOVOS biedt de volgende trainingen aan:

Oracle PeopleSoft Enterprise trainingen

Vanaf oktober 1998 ben ik actief bezig met de Oracle PeopleSoft Enterprise producten. Eerst ben ik werkzaam geweest als trainer, consultant en manager bij PeopleSoft, later Oracle. Later als zelfstandig adviseur.

Ten eerste beheers ik alle technische PeopleTools trainingen: van bijvoorbeeld PeopleTools I en II, PS/Query en Crystal Reports, PeopleCode tot meer geavanceerde trainingen als PeopleSoft Workflow, Integration Tools (Integration Broker), Data Management Tools, PeopleSoft SQR, BI Publisher en diverse maatwerk- en delta-trainingen.

Daarnaast heb ik veel ervaring met de PeopleSoft HRMS en CRM applicaties en kennis van PeopleSoft Campus Solutions, Financials en Enterprise Portal (Interaction Hub).

Voor een volledige lijst verwijs ik naar mijn curriculum vitae. Deze trainingen kunnen zowel op PeopleTools versie 7.5 (client-server) als versie 8 (tot en met de meest recente PeopleTools versie 8.5x) worden gedoceerd.

Vaardigheidstrainingen

INNOVOS biedt sinds kort ook Personal Branding trainingen. Deze korte intensieve training kan u en uw medewerkers helpen bij hun presentatievaardigheden, profilering en zichtbaarheid. Dit zorgt voor meer effectiviteit en plezier in het werk. De training helpt mensen om hun toegevoegde waarde aan te tonen en te weten waar ze voor staan en gaan. Informeer naar de mogelijkheden voor een standaard of maatwerk training voor uw organisatie.

Wat kan INNOVOS voor u betekenen?

Neem contact met ons op en ik zal zo snel mogelijk een afspraak met u maken om te kijken wat ik voor u kan betekenen!
Bel ons: 06-55751539Mail ons: ewdevos@innovos.nl