INNOVOS is opgericht op 1 juni 2008. Oprichter, eigenaar en bestuurder is Eric de Vos. Het bedrijf is gevestigd in Noordwijkerhout (gemeente Noordwijk), gelegen in het hart van de kleurrijke, toeristische en inspirerende Bollenstreek. Bovendien centraal gelegen bij de snelwegen A4, A5 en A44, vlakbij Haarlem, Amsterdam, Leiden, Den Haag en luchthaven Schiphol. Hierdoor is geheel Nederland eenvoudig bereikbaar, maar kan INNOVOS ook gemakkelijk internationale klanten bereiken en bedienen.

Wat doet INNOVOS?

Na 18 jaar in loondienst te hebben gewerkt vond ik het tijd om in 2008 op eigen benen te staan en optimaal gebruik te maken van mijn kwaliteiten, kennis en ervaring. In de periode dat ik in loondienst was, heb ik diverse functies bekleedt bij vooraanstaande bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Van accountmanager (verkoop en relatiebeheer), marketingmanager (retail en direct-marketing), technisch softwaretrainer, technisch consultant tot competence center manager. Hierdoor heb ik zowel op inhoudelijk als op leidinggevend vlak veel ervaring opgedaan. Ik kan dan ook op veel terreinen mijn diensten als freelancer aan nationale en internationale organisaties aanbieden.

Al naargelang de aard van de opdracht, kan het werk op locatie van de klant of op afstand worden uitgevoerd. INNOVOS beschikt over alle (technische) faciliteiten voor opdrachten die op afstand (remote) kunnen of moeten worden uitgevoerd.

Ik ben gewend om (internationaal) te reizen en beschik over uitstekende schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid in Nederlands en Engels. Bovendien ben ik spreekvaardig in de Duitse en Franse taal.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in veel verschillende landen. Naast frequent in Nederland, België, Zweden en de Ierse Republiek ook in Italië, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Roemenië en Egypte.

Ik kan mijzelf goed inleven in de gewoontes en gebruiken van al deze landen en heb altijd een zeer goede werkrelatie gehad met collega’s, klanten en opdrachtgevers in deze landen. Ik sta bekend als objectief, toegewijd, serieus en diplomatiek.

Ervaring met consultancyprojecten in Nederland bij o.a.: Staatsloterij, Aegon, Fontys, DNB, UWV, SaNS, LUMC, Holland Rail Consult, Ministerie van Defensie, Oracle University, VUmc en UMCG.

Buitenlandse projecten bij/voor o.a. ING, Oracle University, VUB, Sandvik, FedEx, Daimler, BearingPoint en de Ierse overheid.

INNOVOS hanteert voor alle opdrachten de volgende aanpak:

  1. Intake
  2. Voorbereiding
  3. Perfecte Uitvoering
  4. Review

INNOVOS biedt altijd waar voor uw geld en is altijd bereid (eerlijk en kritisch) met u mee te denken en een extra stap voor u te maken. INNOVOS heeft geen duur kantoor of hoge overhead en biedt een concurrerend tarief voor senior niveau dienstverlening.

Klantgericht, meedenken, kritisch, stimulerend en resultaatgericht (getting things done!)

Hobby’s en nevenactiviteiten:

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met mijn passies: sportauto’s, wandelen, motorrijden, skiën & sneeuwwandelen en als landelijk korfbalscheidsrechter.

Ook ben ik al vele jaren actief als vrijwilliger – in verschillende (bestuurlijke) rollen – bij een Nederlandse topkorfbalclub in Sassenheim (www.kvtop.nl).

Wat kan INNOVOS voor u betekenen?

Neem contact met ons op en ik zal zo snel mogelijk een afspraak met u maken om te kijken wat ik voor u kan betekenen!
Mail ons: ewdevos@innovos.nlBel ons: 06-55751539