Home Training
Training PDF Afdrukken E-mail

 

Het geven van trainingen is mijn grote passie. Hier heb ik mijn sporen in verdiend. Sterke punten zijn mijn inzet, toewijding en enthousiasme. Ik richt mij op het trainen van persoonlijke vaardigheden (waaronder Personal Branding) en technische PeopleSoft trainingen.

Personal Development Trainingen: ik richt mij op trainingen waarmee de persoonlijke vaardigheden (verder) worden ontwikkeld. Doel is om meer succes en plezier te hebben in je werk en privé. Ik ben gespecialiseerd in trainingen op het gebied van Personal Branding.

Oracle PeopleSoft trainingen: Van oktober 1998 tot september 2006 ben ik werkzaam geweest als trainer, consultant en manager bij PeopleSoft, later Oracle. Door de grote ervaring die ik heb opgebouwd als trainer, en de enorme successen die ik daarmee behaald heb, zal dit mijn meeste aandacht hebben. Ik heb vrijwel alle technische PeopleSoft trainingen gedoceerd: van PeopleTools (Overview), PeopleTools, Query/Crystal, PeopleCode tot meer geavanceerde trainingen als PeopleSoft Workflow, Integration Tools, PeopleSoft SQR en diverse maatwerk- en delta-trainingen. Voor een volledige lijst verwijs ik naar mijn curriculum vitae. Deze trainingen kunnen zowel op PeopleTools versie 7.5 (client server) als versie 8 (tot en met de meest recente PeopleTools versie 8.5x) worden gedoceerd. Ik heb ook ervaring opgedaan met Microsoft Dynamics AX 4 (Axapta). Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die ik u kan bieden.

De kosten van de trainingen zijn altijd op basis van een fixed fee per dag(deel). De lokatie van de training is in-company of op een externe lokatie.  Vraag naar de mogelijkheden.